گروت سیمانی پرمقاومت

گروت سیمانی پرمقاومت محصولی آماده مصرف بر پایه سیمان بوده که با استفاده از پودر های میکرونیزه و افزودنی های خاص فرموله و ساختـه می شود و با افزودن آب تبدیل به ملاتی پر استحکام، بدون انقباض و با انبساط کنترل شده می شود. این محصول بدون افزودن آب اضافی دارای پیوستگی، سیالیت  و همگنی زیادی بوده و به سرعت به استحکام اولیه بالا می رسد.

مقاومت مکانیکی بسیاربالا و کارپذیری مناسب این گروت کاربرد گسترده ای از جمله نصب و ثابت سازی ماشین آلات فوق العاده سنگین، تقویت فونداسیون ها و کف سازی های حجیم در پروژه هایی نظیر کارخانجات فولاد سازی، پـالایشگـاه ها، پارکینگ ها و اسکله هـا برای این محصول رقم زده است.

موارد مصرف گروت سیمانی پرمقاومت

  1. نصب فونداسیون یا شاسی ماشین آلات سنگین
  2. کاشت میلگرد یا بولت، دکل ها یا پـرسهای سنگین
  3. تسطیح، ترمیم و اجرای پوشش سخت کف سالنهای صنعتی، پارکینگها و اسکله ها
  4. جهت انواع کارهای تزریق گروت و یا پرکردن صفحه ستونها

مزایای گروت سیمانی

  1. راحتی در اجرا به دلیل پلاستیسیته و کارپذیری مناسب
  2. یکپارچگی کامل و حذف درز و ترک خوردگی
  3. فاقد سنگدانه های آهنی و جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی
  4. بدون جمع شدگی و انقباض پلیمری و دارای افزایش حجم کنترل شده

طریقه مصرف گروت سیمانی پرمقاومت

سطح زیرکار بایستی تمیز، خشک و فاقد قطعات سست، رنگ، غبار و چربی باشد. مرطوب نمودن سطوح با آب سرد و تمیز قبل از اعمال ملات توصیه می گردد. درجه حرارت مناسب جهت تهیه و استفاده از گروت ۱۰ الی ۳۰ درجه سانتیگراد می باشد.

هر کیسه پودر گروت را با ۳ الی ۴ لیتر آب (بسته به شرایط اجرایی) توسط میکسر با دور پائین مخلوط کرده تا خمیر یکنواخت و همگن مناسب بدست آید.

توجه: در زمان ریختن گروت باید زاویه مناسب ریزش جهت حرکت بدون مانع و پیوسته گروت حفظ شده تا از ایجاد حبابه ای هوا جلوگیری شود. کیورینگ گروت اجرا شده از اهمیت ویژه ای برخوردار است و سطح آن باید توسط گونی خیس و یا مواد کیورینگ بتن حداقل ۷ روز و حداکثر تا ۲۸ روز حفاظت شود.

مشخصات فنی گروت سیمانی

حالت فیزیکی:پودر خاکستری
وزن مخصوص ملات خشک:  ۶/۱   gr/cm3
میزان مصرف گروت (برآورد) :۲  Kg/Lit
استاندارد:BS 1881 part 116
مقاومت فشاری ۷ روزه در حالت خمیری:۴۷ مگاپاسکال
مقاومت فشاری ۲۸ روزه در حالت خمیری :۵۵  مگا پاسکال
بسته بندی:کیسه های پلاستیکی ۲۵ کیلوگرمی
شرایط و زمان نگهداری :تا یکسال در بسته بندی اولیه و انبار مناسب و دور از رطوبت و تابش مستقیم آفتاب (۰C 15  تا ۲۵)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *